Ford verhoogt (nogmaals) productie Ford GT

Ford verhoogt (nogmaals) productie Ford GTWat ooit begon als een sprookje van 500 exemplaren van de nieuwe Ford GT zit intussen aan 1.350 stuks!

Van de nieuwe Ford GT zou de Amerikaanse autoconstructeur slechts 500 stuks bouwen op twee jaar maar gezien de immense interesse voor deze blitse sportwagen werd dat opgetrokken tot 1.000 exemplaren op vier jaar. Dat blijk nog steeds niet voldoende te zijn om aan de vraag te voldoen, dus zal de Blauwe Ovaal nogmaals 350 GT’s bouwen voor eind 2022.

Vanaf november kan je een aanvraag indienen bij Ford voor de GT en diens 3.5-liter V6 EcoBoost, gewoon betalen (ongeveer 500.000 euro) is niet voldoende. Door een gedetailleerd (lees: superstreng) selectieproces te hanteren (op basis van je garage, social media volgers, toekomstplannen, …) willen ze ook speculatief gedrag tegengaan.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...