Coyote rondt de kaap van 1,5 miljoen Belgische gebruikers

Coyote rondt de kaap van 1,5 miljoen Belgische gebruikersElke dag helpen meer dan een miljoen Belgen elkaar door middel van handige verkeersinformatie te delen via het Coyote platform.

Coyote. Wat ooit begon – inclusief grote commotie – als een radarverklikker evolueerde doorheen de jaren naar een trouwe compagnon onderweg die je met raad en daad bijstond op vlak van slimme navigatie, dashcashcam of melding van eventuele problemen (flitspaal, ongeval, verminderde zichtbaarheid, spookrijder, …). Vandaag de dag zijn er diverse Coyote toestellen beschikbaar voor zowel de motorrijder als automobilist, daarnaast is er ook een populaire iCoyote app voorhanden. Binnenkort zit die zelfs in Apple CarPlay!

Het in realtime waarschuwen van elkaar voor nakende verkeersproblemen slaat duidelijk aan in België, zo getuige de sterke community van meer dan 1,5 miljoen gebruikers! Die stevige groei wist Coyote te behalen door slimme partnerships aan te gaan met ondermeer telefoonprovider Orange en ook door de data te delen met de RTBF en zelfs de politie. Die kunnen in geval van nood een specifieke boodschap laten verschijnen bij de Coyote gebruikers in een zelf gedefinieerde regio!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...