Teaser: BMW X7 SUV (2018)

Teaser: BMW X7 SUV (2018)Zien we daar de grootste SUV van BMW verschijnen?

Met de introductie van de X2 liep het stoere SUV gamma van de X1 tot de X6 al hebben we een licht(wit)blauw vermoeden – op basis van duidelijke geruchten én een soortgelijk concept – dat we daar snel een X7 mogen bijrekenen. Numeriek gezien mag de aankomende SUV zich naast de 7-Reeks limousine nestelen en geniet daardoor per direct van BMW’ vlaggenschip.

De X7 zal zowel qua vormgeving, gadgets als motorengamma verdergaan op de nieuwe X5, op vlak van interieurruimte zouden er bij de X7 steeds zeven (royale?) zitplaatsen voorhanden zijn. De productie van de X7 is reeds opgestart in de fabriek van Spartanburg (South Carolina, USA) en de presentatie is voorzien voor het Autosalon van Los Angeles eind november. Met een eerste teaser de onthulling van de grootste BMW ongetwijfeld nabij!

Teaser: BMW X7 SUV (2018)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...