Officieel: Hyundai i30 N Option Concept (2018)

Officieel: Hyundai i30 N Option Concept (2018)Krachtiger zal de Hyundai i30 N niet direct worden maar dankzij een uitgebreide assortiment aan blitse N Option items kan je de snelle Koreaan wel stevig aandikken.

Op het Autosalon van Parijs staat de i30 N Option Concept mooi te blinken naast de i30 Fastback N, kwestie om met 25 verschillende mogelijkheden Hyundai’s eerste N product nog wat dikker aan te kleden. Je hoeft niet te zoeken naar een motorische upgrade want die is er niet, de Koreanen spreken wel van een verhoogde sportiviteit achter het stuurwiel dankzij de N Option’s. Een beetje zoals BMW doet met de M Performance onderdelen!

Op de Hyundai i30 N Option Concept zit er ondermeer een reusachtige – uit koolstofvezel opgetrokken – achterspoiler, motorkap met verluchtingsgaten, front splitter, vierdelige uitlaat, 20” lichtmetalen velgen, sportief rubber (semi-slicks) en toepasselijke stickers. Voor het interieur kan je de i30 N personaliseren met een ander stuurwiel, sportpedalen en veel Alcantara of koolstofvezel.

Of de i30 N Option’s ook beschikbaar zijn voor de reguliere i30 vijfdeurs is niet geweten, daarvoor lanceerde Hyundai reeds de opgeleukte N Line.

Lees hier onze rijtest met de Hyundai i30 N 250 pk!
Lees hier onze rijtest met de Hyundai i30 N Performance 275 pk!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...