Belgische prijs Porsche Macan (2018): vanaf 62.194 euro

Officieel: Porsche Macan facelift (2018)De gefacelifte Macan SUV staat pas in december te blinken in de nabijgelegen Porsche Centre wat je nog even geeft om het nodige budget te verzamelen.

Onder de Porsche Cayenne vinden we sinds 2014 de Macan, goed voor meer dan 350.000 verkochte exemplaren. Om dat succesverhaal verder te zetten is de compacte SUV nu voorzien van een beperkte facelift, zeker op visueel vlak is het aan de voorzijde moeilijk(er) om de nieuweling eruit te halen. Achteraan is dat een pak gemakkelijker met de doorlopende LED lichtstrook! Binnenin groeien de connectiviteitsmogelijkheden en werd de middenconsole hertekend.

Op de Zoute Grand Prix 2018 maakt de vernieuwde Porsche Macan zijn intrede op de Belgische markt, tegen het einde van het jaar moet hij bij de lokale Porsche verdeler staan. Initieel enkel met de 2.0-liter viercilinder (245 pk / 370 Nm) aan 62.194 euro in basisvorm, voorzie toch zeker het nodige budget om een knappe configuratie te kunnen maken.

Op termijn volgen de krachtige Macan S en Macan Turbo derivaten, een nieuwe Macan Diesel zit er niet meer in.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...