Officieel: Renault K-ZE (2018)

Officieel: Renault K-ZE (2018)Renault komt lanceert met de K-ZE het segment van de compacte én zuiver elektrische SUV’s!

Binnen het A-segment is het aanbod SUV’s (of crossovers) momenteel nog aan de magere kant net zoals het gamma van elektrische wagens. Renault wil daar zeer binnenkort werk van maken met de K-ZE, een compacte en zuiver elektrische SUV. Qua formaat zou het gaan om een Twingo op hoge poten die zich als SUV onder de Captur, Kadjar en Koleos zal nestelen.

Op het Autosalon van Parijs werd de K-ZE officieel voorgesteld, momenteel nog als “concept”. China zou zeer binnenkort de primeur krijgen maar op termijn volgt een wereldwijde lancering. De Renault K-ZE geniet momenteel van een elektrisch rijbereik van 250 km (volgens de achterhaalde NEDC cyclus) want in de praktijk wat lager zal uitvallen, anderzijds zijn stedelijke verplaatsingen sowieso eerder beperkt in afstand.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...