Uittip: Zoute Grand Prix 2018 [4-5-6-7 oktober]

Uittip: Zoute Grand Prix 2018 [4-5-6-7 oktober]Tussen 4/10 en 7/10 kan je in Knokke opnieuw terecht voor de Zoute Grand Prix, een openlucht autosalon met een heerlijke line-up aan blitse bolides.

Elke voorafgaande editie van de Zoute Grand Prix mag beschouwd worden als een succes, ook de 2018 editie zal vermoedelijk een schot in de roos worden. Dit heeft de organisatie te danken aan een gevarieerd programma, het prestige van de befaamde badstad en de toegankelijkheid van de wagens. Met een ideale timing – juist na het Autosalon van Parijs – kunnen sommige merken zelfs (zéér) interessante premières meebrengen.

Het programma van de Zoute Grand Prix 2018 omvat opnieuw een Zoute Rally (oldtimers), Zoute Concours D’Elegance (de meest exclusieve wagens), Zoute GT Tour (voor moderne sportwagens) en een Zoute Sale door het gerenommeerde Bonhams veiligshuis. Doorheen het weekend pronken moderne nieuwigheden van Alpine, Alpina, Aston Martin, Bentley, Jaguar, Ferrari, Mercedes, Porsche, Land Rover, Audi, Rolls-Royce, Maserati, McLaren, BMW, Alfa Romeo, Lamborghini, Lexus, Tesla en Bugatti in het centrum van Knokke onder de Zoute Top Marques noemer.

De befaamde apotheose van de Zoute Grand Prix valt traditiegetrouw op (een zonnige?) zondag waarbij zowel de dijk als het Albertplein volgestouwd worden met allerhande begeerlijke bolides, tot groot jolijt van het – traditiegetrouw talrijk aanwezige – publiek. Een aanrader voor autoliefhebbers!

Check www.zoutegrandprix.be voor meer informatie én het volledige programma!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...