Preview: Mercedes-AMG A35 Berline (2019)

Preview: Mercedes-AMG A35 Berline (2019)Mogen we ook high performance AMG varianten verwachten van de nieuwe Mercedes A-Klasse Berline?

Daar waar het compacte Mercedes gamma tot voor kort beperkt bleef tot een A-Klasse, B-Klasse, GLA-Klasse en twee CLA-Klasses zullen er van de nieuwe A-Klasse meer uitvoeringen zijn. De GLB crossover is daar één van al is die officieel nog niet voorgesteld in tegenstelling tot de strakke A-Klasse Berline.

In de lengte doet die 11 cm beter dan de hatchback maar inzake gadgets, rijhulpsystemen en (de betere) motorisaties zijn er geen noemenswaardige verschillen bij de A-Klasse Berline. Intussen zag de Mercedes-AMG A35 4MATIC het daglicht en dat doet ons dromen over een A35 Berline, eveneens voorzien van de 306 pk sterke 2.0-liter viercilinder benzinemotor en de nodige AMG addenda.

De kans is reëel dat ze in Stuttgart / Affalterbach brood zien in een dergelijke uitvoering (én een A45 Berline?) maar dat zal niet voor direct zijn. Gelukkig is het nog het Photoshoptalent van Kleber Silva die onze dromen even (virtueel) werkelijk kan maken. Nu hoeven ze bij Das Haus niet meer te twijfelen, bouwen dat ding!

Preview: Mercedes-AMG A35 Berline (2019)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...