Teaser: Mercedes-AMG A45 (2018)

Teaser: Mercedes-AMG A45 (2018)Hey uiterst potente A45 AMG, ben jij dat? Of krijgen we eerst de Mercedes-AMG A35?!

Op subtiele wijze laat Mercedes-AMG weten dat we zeer binnenkort een uitbreiding van het (alreeds imposante) gamma mogen verwachten. Op basis van de scherpe neus (mét karaktervolle LED dagverlichting) en de tweedelige achterlichten is het direct duidelijk, het gaat hier om de nieuwe A-Klasse in sportieve vorm!

Volgens de geruchtenmolen krijgen we van deze generatie A-Klasse maar liefst twee AMG derivaten. Een A35 AMG die zicht richt op het reguliere hot hatch gamma (cfr Golf GTI) met een 300-tal pk en dan een A45 AMG die zich graag wil meten met de krachtige topversies (cfr Golf R) binnen het segment. We zijn benieuwd welke eerst mag aantreden naar aanleiding van het Autosalon van Parijs begint oktober.

Welke versie er ook zit aan te komen, verwacht je aan het nodige prestatiepotentieel, een aangescherpt uiterlijk en sportieve details voor het interieur. Dit allemaal zonder aan het technologische karakter van de nieuwe A-Klasse te raken.

Teaser: Mercedes-AMG A45 (2018)

Teaser: Mercedes-AMG A45 (2018)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...