Preview: Lamborghini Aventador SVJ Roadster (2019)

Preview: Lamborghini Aventador SVJ Roadster (2019)Na de de Lamborghini Aventador SVJ mogen we ook nog een dakloze Roadster uitvoering verwachten.

Na de facelift in de vorm van de Aventador LP740-4 S voor zowel de Coupé als Roadster was het uitkijken naar hoe Lamborghini de Aventador SuperVeloce (SV, supersnel in het Italiaans) zou voorzien van een update. Als eerbetoon aan de legendarische Jota werd het klaarblijkelijk Aventador SVJ én per direct een gelimiteerde SVJ63 uitvoering die het geboortejaar van de sportwagenbouwer in de kijker zet.

En daarmee komen we bijna aan het einde van deze generatie sportwagens al zal Lamborghini eerst nog een Aventador SVJ Roadster onthullen, kwestie van (voor de laatste keer) goed te kunnen luisteren/genieten van de soundtrack van de 6.5-liter V12 en de 770 aanwezige pk’s! Geheel volgens de logica wordt dat de combinatie van een Aventador SVJ en de Aventador Roadster, dus reken op hetzelfde vermogen én agressieve vormgeving met de Veneno-geïnspireerde vleugel achterop. Snel interesse kenbaar maken bij Lamborghini Brussels lijkt aangewezen gezien de gelimiteerde productie. (Render via Lambocars.com)

Preview: Lamborghini Aventador SVJ Roadster (2019)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...