Officieel: Volkswagen Up! R-Line (2018)

Officieel: Volkswagen Up! R-Line (2018)De compacte Volkswagen Up! krijgt een sportief ogende R-Line uitvoering.

De Up! speelt voor Volkswagen in het segment van de zeer compacte stadswagens en voor diegene die daarbij wel wat extra vermogen/speelsheid willen is er zelfs een Up! GTI. Iets toegankelijker is de nieuwe R-Line uitvoering voor de Up! in analogie met andere VW modellen die reeds een dergelijke sportief ogende R-Line meekregen.

De Up! R-Line doet het met een specifieke R-Line voorbumper, chroom omlijsting voor de mistlichten, brede zijskirts, getinte ramen en 16” Triangle Black lichtmetalen velgen. Daarbovenop is er ook nog een contrasterend zwart dak en zwarte zijspiegels naast diverse R-Line badges!

De R-Line uitvoering is een upgrade voor het Move Up! of High Up! uitrustingsniveau en beperkt zich tot een visuele upgrade.

Lees hier onze rijtest met de Volkswagen Up! 90 pk!
Lees hier onze rijtest met de Volkswagen Up! GTI!

Officieel: Volkswagen Up! R-Line (2018)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...