Teaser: Mercedes GLE SUV (2018)

Teaser: Mercedes GLE SUV (2018)De nieuwe Mercedes GLE SUV is daar!

Met een kleine teaser op de sociale media kanalen geeft Mercedes aan dat de onthulling van een gloednieuwe generatie GLE ingezet is. Normaliter is deze premium SUV een van de grote Das Haus primeurs voor het Autosalon van Parijs in oktober, het feit dat er reeds een prototype in vol ornaat op de gevoelige plaat is vastgelegd nabij een luchthaven mag de pret niet drukken.

Daar waar de eerste generatie GLE eerder een veredelde ML was mogen we voor de nieuwkomer alle moderne gadgets en rijhulpmiddelen verwachten van de E-Klasse en S-Klasse. Qua motoren draait het logischerwijs om de klassieke viercilinders en de nieuwe zes-in-lijn benzine/diesel derivaten, naast een zuinige GLE500e plug-in hybride kijken we al uit naar de (vele?) potente AMG versies! Na de GLE SUV volgt er opnieuw een lifestyle GLE Coupé afgeleide.

Teaser: Mercedes GLE SUV (2018)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...