Officieel: Volvo 360c Concept (2018)

Officieel: Volvo 360c Concept (2018)De 360c is Volvo’s toekomstvisie inzake autonoom, elektrische, geconnecteerd en veilig transport in de (verre?) toekomst.

De vorige reeks concepten van de Zweedse (premium?)constructeur kwamen met een duidelijke verwijzing naar de knappe XC90/S90/V90 en XC40 productiemodellen, met de gloednieuwe 360c Concept gaan ze een serieuze stap verder en kijken ze naar de toekomst. Volgens Volvo is het dan zinloos om zelf verantwoordelijk te zijn voor de verplaatsing van A naar B, die tijd kunnen we beter besteden aan werken, rusten, entertainment of zelfs slapen!

De Volvo 360c Concept is namelijk in staat om zich volledig elektrisch en autonoom te verplaatsen in combinatie met geavanceerde veiligheidssystemen. Mocht de 360c ooit werkelijkheid worden heeft Volvo een alternatief voor bijvoorbeeld (binnenlandse) vluchten en korte treinritten al zal dat niet voor direct zijn. Carsharing en op maat gemaakte dienstverlening zal wél snel werkelijkheid worden en daar heeft Volvo het mobiliteitsmerk M in het leven geroepen.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...