Spyshots: Mercedes GLE Coupe (2019)

Spyshots: Mercedes GLE Coupe (2019)De grote lifestyle SUV van Mercedes, de GLE Coupé, maakt zich klaar voor een nieuwe ronde!

Visueel mag het misschien nog altijd wat vreemd lijken, toch is de GLE Coupé (een SUV met coupé vormgeving) een schot in de roos. En gezien de stevige/extra concurrentie mag Mercedes hier niet achterblijven. Daarom maakt Das Haus zich klaar voor een tweede generatie van deze SAC (Sports Activity Coupe’s aldus menig Duitse premiumconstructeur) die logischerwijs zijn technische basis deelt met de aankomende GLE SUV.

De eerste generatie GLE en GLE Coupé waren – in theorie – slechts een veredelde facelift van de oude ML, de nieuwkomer is volledig nieuw en dat zal zich vertalen in moderne rijhulpmiddelen, motoren (van zeer zuinig tot zeer krachtig) en heel wat gadgets. De unieke vormgeving blijft ook aanwezig aldus de eerste prototypes die momenteel de nodige (gecamoufleerde) testkilometers afwerken.

De nieuwe Mercedes GLE SUV verwachten we op zeer korte termijn (Autosalon van Parijs?) waardoor medio 2019 de GLE Coupé ongetwijfeld zijn intrede maakt.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...