De Toyota Corolla maakt opnieuw zijn intrede

De Toyota Corolla maakt opnieuw zijn intredeVergeet de Auris, de Toyota Corolla is terug!

Ongeveer twaalf jaar geleden maakte de Toyota Auris zijn opwachting met als voornamelijkste (indrukwekkende) taak de Corolla te vervangen. Die was wereldwijd sinds ’66 reeds 45 miljoen keer verkocht en dus rijp voor het pensioen, al bleef de klinkende naam wel behouden in Noord-Amerika en Azië. Intussen heeft de Japanse autoconstructeur beslist om, gezien de kostenefficiëntie en wereldwijde strategie, om de Corolla benaming terug van onder het stof te halen.

Midden 2019 zal de nieuwe Toyota Corolla (Auris opvolger) zijn opwachting maken met moderne techniek (die hij deelt met de C-HR crossover) en aantrekkelijk design. Dit zowel als vierdeurs, vijfdeurs en break en al dan niet voorzien van een hybride aandrijflijn (122 pk of 180 pk sterk).

De Toyota Corolla maakt opnieuw zijn intrede

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...