Spyshots: Kia Ceed GT (2019)

Spyshots: Kia Ceed GT (2019)Laat die potente Kia Ceed GT maar komen!

Behalve een derde Proceed koetswerkvariant van de nieuwe Ceed is het Koreaanse (met een stevige Europese verankering) druk in de weer met de ontwikkeling van een nieuwe Ceed GT uitvoering. De vorige generatie had het wat moeilijker om zich volledig als hot hatch te kunnen profileren, met 200 pk heb je anderzijds wel voldoende om net wat vlotter door het leven te gaan.

Afgeplakte prototypes van de aankomende Ceed GT maken ondertussen de nodige testkilometers, voorzien van twee significante uitlaatmonden, blitse velgen, rode remklauwen, subtiele spoiler en een agressieve grille. Het klassieke recept van een spannende C-segment uitvoering dus, binnenin mag je de nodige alcantara en chroom accenten verwachten in combinatie met een sportief stuurwiel/zetels.

Of de nieuwe Ceed GT zijn genen zal delen met de bejubelde i30 N is af te wachten want dat zou een reinste broedermoord van jewelste met zich meebrengen. We gaan er vanuit dat Kia het geheel hier net iets braver zal serveren. Volgend jaar weten we meer!

Lees hier onze rijtest met de Kia Cee’d GT 1.6 TGi!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...