Video: Florian Merckx laat zich volledig gaan in zijn Ferrari LaFerrari!

Video: Florian Merckx laat zich volledig gaan in zijn Ferrari LaFerrari!Florian Merckx, een getalenteerde (en vermogende!) racepiloot is niet vies van een driftende LaFerrari.

Met slechts 499 exemplaren (én eentje extra voor het goede doel) is de Ferrari LaFerrari een waardevolle investering desondanks het prijskaartje van minimaal 1,5 miljoen euro. Veel eigenaars steken de Italiaanse hypercar dan ook goed/mooi weg als investering, anderen genieten van het volledige potentieel van de LaFerrari. Zo ook Florian Merckx, een Belgische landgenoot die in Monaco resideert en daar frequent de show steelt met zijn gecamoufleerde LaFerrari met oranje remschijven.

Daar waar het in Monaco zelf eerder bij patsen flaneren blijft trok Florian met een videocrew naar een verlaten betonfabriek waar hij voor de nodige show zorgt. Daarvoor wordt er slechts een beperkt potentieel van de 963 pk sterke 6.5-liter V12 gebruikt maar dat mag de pret niet drukken, het ziet er spectaculair uit! #TGIF

Florian passeerde in het verleden alreeds bij Jon Olsson

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...