Teaser: Kia Proceed (2018)

Teaser: Kia Proceed (2018)Kia maakt zich klaar voor de lancering van de sportief ogende Proceed!

Net zoals bij de reguliere Ceed verliest ook de nieuwe Proceed afgeleide op het eerste zicht zijn creatieve naamgeving (met afkappingsteken en underscore), zijn blitse vormgeving blijft ongetwijfeld wel trouw op post. Met een teasercampagne willen de Europese Koreanen ons warm maken voor de onthulling naar aanleiding van het Autosalon van Parijs begin oktober.

Daar waar de vorige generatie pro_cee’d zichzelf wist te onderscheiden met een driedeur-configuratie zou de deze generatie Kia Proceed eerder de kaart trekken van vijfdeurs shooting brake (à la CLA Shooting Brake). Daarbij leggen we snel de link met de technisch gerelateerde i30 Fastback van Hyundai.

Op het Autosalon van Frankfurt stond er vorig jaar een Proceed Concept te blinken, in Parijs zal Kia het productiemodel onthulling in een 200 pk sterke (?) Proceed GT uitvoering. Daarnaast volgen er ook reguliere motoren terwijl ze bij Kia ook wel oren hebben naar een volwaardige hot hatch uitvoering.

Teaser: Kia Proceed (2018)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...