Officieel: McLaren 600LT by MSO (2018)

Officieel: McLaren 600LT by MSO (2018)McLaren Special Operations laat even zien wat mogelijk is met de veelbelovende 600LT!

Op Pebble Beach, een belangrijk auto evenement in het zonnige California, pakken de Europese autoconstructeurs maar al te graag uit met blitse bolides en straffe sportwagens. McLaren presenteert ginds de 600LT by MSO in het donkergrijs (Stealth Grey in de kleurboek), voorzien van de nodige goodies indien je van plan bent om bij je configuratie nog een stapje verder te gaan dan gewoon leuke velgen/koetswerkkleur te kiezen. De MSO Defined omvat upgrades en opties terwijl het MSO Bespoke gedeelte van de (eindeloze) catalogus zich focust op personalisatie.

In ruil voor het nodige budget maakt McLaren Special Operations op die manier al je wensen waar zoals ze hier ondermeer aantonen door matzwart te combineren met constaterende oranje accenten (Orange Exterior Pack) én een extra luchthapper (als eerbetoon aan de F1 Longtail). Binnenin kan je zowaar de (lichtgewicht) sportzetels uit de Senna krijgen net zoals een Bowers & Wilkins Audio System met twaalf (!!) luidsprekers.

MSO steekt overigens hun voorliefde voor koolstofvezel niet onder banken of stoelen, zowel binnenin als buitenaf kan je (zo goed als) alle onderdelen in dit exotisch materiaal laten uitvoeren.

De MSO onderdelen hebben geen invloed op het prestatiepotentieel van de McLaren 600LT, de 3.8-liter V8 zorgt nog steeds voor 600 pk en 620 Nm waarmee je in minder dan 10 seconden aan 200 km/u zit! Bestelbonnen voor de 600LT Coupé worden – met een glimlach – opgemaakt bij McLaren Brussels in ruil voor minimaal 234.000 euro.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...