Spyshots: Audi S7 Sportback (2019)

Spyshots: Audi S7 Sportback (2019)Alvorens we getrakteerd worden op een krachtige RS7 Sportback komt Audi eerst nog met een snelle S7 Sportback uitvoering!

De nieuwe Audi A7 Sportback kan je reeds verkrijgen met een 3.0-liter V6 TFSI benzinemotor (340 pk / 500 Nm) en een 3.0-liter V6 TDI diesel als 40 TDI (204 pk), 45 TDI (231 pk) en 50 TDI (286 pk). Daarnaast is het een publiek geheim dat ze in Ingolstadt alreeds werk maken van een nieuwe generatie RS7, normaal gezien zelfs in twee uitvoeringen! Maar alvorens die topversie het daglicht zal zien komt er traditiegetrouw nog een S7 Sportback waarvan de prototypes momenteel de nodige testkilometers verzamelen.

De aankomende S7 Sportback doet het vermoedelijk met de 2.9-liter V6 TFSI, goed voor 450 pk in een sportieve verpakking. En dan spreken we niet enkel over de afstelling van de V6 benzinemotor, ophanging en automaat, ook visueel moet het geheel een pak strakker ogen dan momenteel het geval is. Lees: een scherpere grille, brede heupen met grote (20” ?) velgen, dubbele uitlaat en de nodige S7 badges rondom!

Het Autosalon van Parijs is begin oktober de perfecte aangelegenheid voor Audi om de S7 Sportback aan het grote publiek te presenteren, misschien zelfs tegelijk met de technisch gerelateerde S6 Berline / S6 Avant!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...