Officieel: Hyundai i30 N Line (2018)

Officieel: Hyundai i30 N Line (2018)Hyundai serveert de i30 vijfdeurs iets heter (en dus beter?) dan normaal met de blitse N Line uitvoering.

Omdat niet iedereen zichzelf (of via zijn/haar baas) kan trakteren op zo’n aantrekkelijke i30 N met 250 pk of 275 pk voorziet Hyundai nu een iets toegankelijkere oplossing met de N Line uitvoering. Daarbij werden de ophanging, remmen en motorrespons ietwat bijgesteld, allemaal met het oog op een sportievere rijdynamiek!

Op visueel vlak oogt het geheel alvast een pak heter spannender dan de reguliere i30 vijfdeurs. We bemerken ondermeer andere bumpers (met een zilverkleurige accentlijn), exclusieve 18” velgen en een dubbele uitlaat. Een resem N Line badges maakt het geheel af.

Voor het interieur kan je kiezen voor Alcantara sportstoelen die de nodige zijdelingse steun bieden. Het sportstuur is overtrokken met met geperforeerd leer en de N-schakelpook biedt de bestuurder een meeslependere rijervaring als we de enthousiaste Koreanen mogen geloven.

De Hyundai i30 N Line is te verkrijgen met de 1.4-liter T-GDi benzinemotor (140 pk) of 1.6 CRDi (136 pk) en steevast met passend PS4 Michelin Performance rubber. De i30 N Line is vanaf november 2018 verkrijgbaar in België, prijzen zijn er nog niet. Op termijn volgt er ongetwijfeld een soortgelijke uitvoering voor de praktische i30 Wagon en lifestyle i30 Fastback.

Lees hier onze rijtest met de Hyundai i30!
Lees hier onze rijtest met de Hyundai i30 N!
Lees hier onze rijtest met de Hyundai i30 N 250 pk!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...