Officieel: Skoda Karoq Sportline (2018)

Officieel: Skoda Karoq Sportline SUV (2018)Tezamen met een sportieve Sportline uitvoering lanceert Skoda een 190 pk sterke benzinemotor voor de gloednieuwe Karoq SUV.

In navolging van de avontuurlijke Karoq Scout voorziet de Tsjechische autoconstructeur ook een meer sportieve uitvoering van de Karoq SUV. Net zoals bij de Kodiaq Sportline en Superb Sportline blijft het – eerder relatief – beperkt tot enkele visuele upgrades, onder de motorkap ligt er wel een nieuwe krachtbron. De 2.0-liter TSI benzinemotor is per direct de krachtigste topversie binnen het Karoq gamma met 190 pk!

De Skoda Karoq Sportline krijgt sportieve bumpers rondom mee net zoals getinte ramen, zwarte dakrails, de nodige Sportline badges én zwarte 18” lichtmetalen Mytikas velgen. Voor wie het groter ziet zijn er 19” Vega exemplaren voorhanden! Binnenin heerst er een sportieve sfeer met de contrasterende zilveren stiknaden, speciaal ontworpen zetels; multifunctioneel sportstuur, LED sfeerverlichting en een zwarte afwerking voor de dakbekleding.

Optioneel is de Karoq Sportline te verkrijgen met een digitaal dashboard (Virtual Cockpit) die een extra keuzemenu meekrijgt waar er een rev counter prijkt met centraal de snelheid.

Op het Autosalon van Parijs viert Skoda de lancering van de Karoq Sportline, broederlijk naast de Karoq Scout. Later dit jaar staan ze bij de Belgische verdelers.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...