Uittip: BMW ARTVILLE in Knokke (2018)

Uittip: BMW ARTVILLE in Knokke (2018)Na de succesvolle BMW Beach Lounge formule kan je deze zomer terecht in Knokke voor een unieke combinatie van blitse bolides, een knappe foyer en het werk van Jan Fabre!

De voorbije jaren opende BMW steevast de Beach Lounge op het strand in Knokke, dit jaar komen ze met een vernieuwde formule die meer de klemtoon legt op kunst en cultuur. Maar geen nood, fans van de blauw/witte premiumconstructeur kunnen hier terecht voor de nieuwe i8 Roadster, BMW M5 Competition en 740e iPerformance plug-in hybride van dichtbij te ontdekken. Wie het vriendelijk vraagt kan hier stiekem zelfs de nieuwe X5 SUV en 8-Reeks Coupé ontmoeten! Volledig kosteloos na registratie aan de balie of gemakkelijkheidshalve via de website.

Behalve de blitse bolides uit München kan je op de BMW Artville tevens terecht voor het befaamde werk van Jan Fabre dankzij een innige samenwerking met cultuurhuis Bozar. De “Man die de wolken meet” is van de partij in Knokke, na betaling kan je hier ook de Jan Fabre Experience meevolgen.

In de bijzonder knappe foyer (inclusief groot terras) geniet je dan weer van het zomerse weer, prachtig zicht op zee, premium tapas én het betere glas wijn. Dankzij de M1 Art Car by Andy Warhol doe je dat per direct in goed gezelschap!

BMW Artville is elke dag open tot en met zondag 26 augustus van 12u tot 22u, ook tijdens het weekend en op feestdagen! Meer informatie staat op de website www.bmwartville.be

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...