Trailer: Mission Impossible 6 – Fallout (2018)

Trailer: Mission Impossible 6 - Fallout (2018)Ethan Hunt – lees: Tom Cruise – rekent in het zesde deel van de Mission Impossible filmreeks op de vele kwaliteiten (zoals vierwielaandrijving!) van de BMW M5 Berline!

Vanaf woensdag 1 augustus kunnen we in de Belgische filmzalen voor de zesde keer de heroïsche Mission Impossible taferelen aanschouwen van Tom Cruise in de gedaante van Ethan Hunt. Na de M3 Berline in “Mission: Impossible – Rogue Nation” is het nu beurt aan de prestigieuze (en zéér potente) M5 Berline om de geheim agent te ondersteunen in zijn veldwerk, voorzien van de nodige M Performance Parts onderdelen en een Singapore Grey lak. Wie aandachtig oplet ziet overigens nog een 5-Reeks uit ’86 (prominent) passeren net zoals de BMW R NineT Scrambler motorfiets.

Automerken gaan vandaag de dag steeds verder en verder met hun product placement in actiefilms, anderzijds lijkt de samenwerking tussen Mission Impossible, Ethan Hunt en BMW M voor beide partijen een perfecte combinatie. Tom Cruise doet bijna al zijn stuntwerk (in de mate van het mogelijke) zelf, hoe zou je zelf zijn met de 600 pk sterke M5 Berline ter beschikking.

Dat vermogen wordt opgewekt door 4.4-liter V8 met twee turbo’s, standaard rekent deze high performance luxesedan op xDrive vierwielaandrijving. Maar wie het iets speelser ziet kan opteren voor zuivere achterwielaandrijving! Geen aanrader voor de beginnende chauffeur, voor een gerenommeerde IMF agent als Ethan Hunt ligt dat net iets anders…


Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...