Poll: Polo GTI vs Fiesta ST vs Yaris GRMN vs MINI JCW vs 208 GTI

Poll: Polo GTI vs Fiesta ST vs Yaris GRMN vs MINI JCW vs 208 GTIWelke compacte hot hatch geniet jouw voorkeur anno 2018?

Waar je ooit met 200 pk alreeds kon meedraaien in het hot hatch segment zitten de Golf GTI, Mégane RS en Focus RS vandaag de dag een pak verder. Gelukkig zijn er intussen ook high performance versies van de compacte(re) Polo, Clio en Fiesta voorhanden. Met hun compacte eigenheid ook net iets leuker en toegankelijker, daarnaast hoef je elke seconde je rijbewijs in gedrang te brengen..

Onze Britse collega’s van Lovecars brachten de Volkswagen Polo GTI (200 pk), Ford Fiesta ST (200 pk), Toyota Yaris GRMN (210 pk), MINI JCW (211 pk) en Peugeot 208 GTI (208 pk) bij elkaar voor een snelle sprint. Zowel qua prestaties als prijsvork vallen ze allemaal dicht bij elkaar, qua rijgedrag/exclusiviteit zitten er wel enkele extremen tussen. Sowieso kan er maar één de snelste zijn, is dat dan ook per direct diegene die je wil parkeren op je oprit?

Polo GTI vs Fiesta ST vs Yaris GRMN vs MINI JCW vs 208 GTI

View Results

Laden ... Laden ...

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...