Officieel: Bugatti Chiron Sky View (2018)

Officieel: Bugatti Chiron Sky View (2018)Ideaal voor in deze zomerse omstandigheden, een (dubbel) glazen dak voor je Bugatti Chiron!

Met 1.500 pk en 1.600 Nm ter beschikking heb je niet echt veel tekort qua vermogen in je Chiron maar Bugatti komt tegemoet aan de vele klanten die interesse toonden voor een glazen dakconstructie. Een volledig glazen dak of panoramisch exemplaar was jammer genoeg niet mogelijk gezien het belang van de structurele stevigheid, wel was het blijkbaar mogelijk om twee glazen panelen te implementeren die Bugatti tot Sky View doopte.

Behalve het feit dat je nu kan genieten van de prachtige hemel (al dat niet met sterren) is de dakconstructie voorzien van een getinte folie en krachtige UV filter, kwestie van enige bescherming te bieden tegen pottekijkers en zonlicht. Ook groeit de binnenruimte daarmee met bijna 3 centimeter, ideaal voor de grotere gefortuneerden onder ons.

De Sky View is optioneel te verkrijgen vanaf het najaar op je Franse hypercar aan een nog ongedefinieerde prijs. Met een basisprijs van meer dan 2 miljoen euro is de Bugatti Chiron sowieso geen koopje. Interesse melden kan via Bugatti Brussels!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...