Preview: Hyundai i30 N Fastback (2018)

Preview: Hyundai i30 N Fastback (2018)Na de i30 N en de Veloster N (voor de Amerikaanse markt) zal de i30 Fastback N het derde high performance model van Hyundai worden!

Desondanks we alreeds de nodige prototypes zagen passeren volgt er nu een officieel bevestiging, Hyundai maakt werk van is bijna klaar met een potente i30 Fastback op basis van de i30 N. De i30 Fastback N geniet van zijn wereldpremière op het Autosalon van Parijs begin oktober en komt kort erop naar onze regio, intussen zorgen de vele ingenieurs onder leiding van Albert Biermann voor een optimale afstelling op/nabij de Nurburgring.

Na de eerdere succesvolle kennismaking(en) met de Hyundai i30 N zijn de verwachtingen alvast hooggespannen voor het 3e Hyundai N model. Die N verwijst naar zowel Namyang als Nurburgring waar de Koreanen ontwikkelingscentra’s hebben. De i30 Fastback N rekent ongetwijfeld ook op een 2.0-liter viercilinder benzinemotor met 250 pk of 275 pk, rev matching én een fijnschakelende transmissie met zes verzetten.

Lees hier onze rijtest met de Hyundai i30 N!
Lees hier onze rijtest met de Hyundai i30 Fastback!

Preview: Hyundai i30 N Fastback (2018)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...