Spyshots: Lexus LC F (2019)

Spyshots: Lexus LC F (2019)Brengt Lexus na twee jaar alreeds de straffe(re) LC F ten tonele?

De luxueuze Lexus LC coupé zag na jaren van teasers en concepten het levenslicht in 2016 en is intussen te verkrijgen met een 5.0-liter V8 (LC500) en met een 3.5-liter V6 hybridesetup (LC500h). Beiden slagen erin om te overtuigen al doet deze Japanner dat voornamelijk met zijn futurische vormgeving en hoogwaardig interieur. Prototypes van een agressievere LC geven overduidelijk aan dat Lexus een LC F in de pijplijn heeft zitten, mooi in analogie met de RC F en GS F!

Motorisch moet het zeker doenbaar zijn om 600 pk (of meer?) uit de bestaande 5.0-liter V8 te halen, per direct een knappe (record)prestatie voor een atmosferische achtcilinder. Visueel wordt het geheel – nog meer! – aangescherpt en strooit Lexus duchtig met LC F badges, achteraan bespeuren we opnieuw verticaal gepositioneerde uitlaatmonden. Binnenin moet er een sportieve sfeer heersen dankzij de nodige chroom/koolstofvezelaccenten.

We verwachten de Lexus LC F ergens in de loop van 2019, prijsmatig uiteraard boven de LC500 en LC500h!

Lees hier onze rijtest met de Lexus LC500!
Lees hier onze rijtest met de Lexus LC500h!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...