Officieel: Bentley Mulsanne W.O. Edition (2018)

Officieel: Bentley Mulsanne W.O. Edition (2018)Bentley viert dit jaar haar eeuwfeest en trakteert ons alvast op de gelimiteerde Mulsanne W.O. Edition.

Op 10 juli 1918 begon Walter Owen Bentley met het verkopen van luxueuze limousines, iets wat ze vandaag nog steeds doen bij Bentley Belgium in Drogenbos. Het Britse eeuwfeest zal niet onopgemerkt voorbij gaan, we maken ons klaar voor een volledig jaar aan special editions en gelimiteerde uitvoeringen van de Bentayga, Continental GT, Flying Spur en Mulsanne.

Die laatste bijt te spits af met de Mulsanne W.O. Edition waarbij WO uiteraard verwijst naar de oprichter. Slechts 100 exemplaren zullen gebouwd worden waarbij de toekomstige gelukzak de keuze heeft tussen een Mulsanne, Mulsanne EWB of Mulsanne Speed uitvoering.

De Mulsanne W.O. Edition doet het met een sinisterzwarte lak, specifieke Beluga velgen, rood interieur, een koelkast en een setje kristallen glazen maken het geheel af. Een pak exclusiever is een deel van de krukas van de Bentley 8 Litre uit ’30 die achteraan in de middenarmsteun ingewerkt zit, niet toevallig de dienstwagen van Meneer Bentley himself.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...