Nissan Juke nummer 1.000.000 is een feit!

Nissan Juke nummer 1.000.000 is een feit!Op minder dan acht jaar wist Nissan één miljoen exemplaren van de funky Juke crossover te verkopen!

Als grondlegger van het (populaire) crossoversegmet mag de Nissan Juke zeker als succesvol aanzien worden. Acht jaar na de productiestart werden er alreeds één miljoen exemplaren gebouwd in de Nissan fabriek van Sunderland (Groot-Brittanië). Gemiddeld liep er daar één Juke per 105 seconden van de band! De miljoenste Juke is een Tekna-uitvoering in de kleur Vivid Blue, toevallig de nieuwste kleur in het kleurengamma. Personalisatie is één van de kernwaarden bij de Juke, zo zijn er maar liefst 23.000 mogelijke uitvoeringen mogelijk! Zwart is het meest populair, zowel voor de buitenkant als het interieur.

In Sunderland weten ze intussen ongetwijfeld hoe ze dergelijke mijlpalen vieren, de Nissan Juke is namelijk het vierde model (na de Qashqai, Micra en Primera) dat meer dan één miljoen keer geproduceerd werd.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...