Alpine verhoogt productie wegens succes!

Alpine Centers openen deuren in Brussel en AntwerpenDe vraag naar de compacte Alpine A110 sportwagen overstijgt het aanbod dus steken ze in Dieppe een tandje bij!

Met de (langgerekte) herlancering van Alpine wist Renault de verwachtingen alvast hoog te leggen. Net zoals zijn voorganger zou de A110 een aangenaam en dynamisch weggedrag weten te combineren met een compact innerlijk en (relatief) toegankelijk prijskaartje. De gelimiteerde A110 Première lanceringseditie (1.955 stuks) waren snel uitverkocht maar wie nu een A110, A110 Pure en A110 Legend wil bestellen moet meer dan een jaar wachten.

Daar wil Alpine (en moederbedrijf Renault) nu een oplossing voor zoeken door het uitbreiden van de productie in Dieppe. Daar hebben ze ongeveer anderhalve week voor nodig om een A110 in elkaar te schroeven, kwaliteit blijft hoe dan ook de 1e prioriteit!

Momenteel zouden er 5.000 exemplaren van de A110’s op de wachtlijst staan wat overeenkomt met de volledige jaarproductie. Het verhogen van 15 naar 20 stuks per week moet dat euvel al wat verzachten.

In Antwerpen en Brussel kan je in een Alpine Centre een bestelbon opmaken aan 55.000 euro (A110 Pure) of 58.800 euro (A110 Légende).

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...