Volvo lanceert mobiliteitsmerk M

Volvo lanceert mobiliteitsmerk MNaast het produceren en verkopen van wagens gaat Volvo zich met M ondermeer bezighouden met carsharing en diensten op aanvraag!

Op termijn gaan we – zeker in de stedelijke gebieden – evolueren naar een andere vorm van wagenbezit en Volvo beseft dat klaarblijkelijk ook. Zo lanceert de Zweedse premiumconstructeur in de lente van 2019 het merk M dat allerhande mobiliteitsactiviteiten zal groeperen. Momenteel is dat nog voornamelijk een handig alternatief voor de taxi of het openbaar vervoer, op termijn ziet Volvo het groot/groter met M.

Als het proefproject in Stockholm goed geëvalueerd wordt zal M eerst uitgerold worden in Zweden en Amerika. M zal ook gaandeweg de behoeften, voorkeuren en gewoontes van de gebruiker onthouden en zo een persoonlijkere relatie met de klant opbouwen. Sunfleet, een Zweeds autodeelbedrijf, is reeds eigendom van Volvo en zal binnen M geïntegreerd worden.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...