Spyshots: Hyundai i30 N Fastback (2019)

Spyshots: Hyundai i30 Fastback N (2019)Hyundai i30 N + i30 Fastback = winning?!

Na de redelijk geniale i30 N en een Amerikaanse Veloster N maakt Hyundai zich klaar om een derde N model te lanceren. Daarvoor kijken we niet naar een Tucson N of i20 N maar naar een i30 N Fastback! De prototypes daarvan waren reeds op de gevoelige plaat vastgelegd in het koude Noorden, nu zijn ze bezig met high performance testen op de befaamde Nurburgring. Dit allemaal met één doel voor ogen, namelijk om (wederom) een fijnsturende, capabele en performante i30 N Fastback te kunnen lanceren. Per direct een van de toppers van het aankomende Autosalon van Parijs in oktober.

De i30 Fastback weet zich te onderscheiden van de i30 vijfdeurs en i30 Wagon met zijn CLA-achtige vierdeurscoupé lijnenspel, extra beenruimte en subtiele spoiler achterop. De i30 N rekent dan weer op de 2.0-liter viercilinder turbobenzine met 250 pk of 275 pk en een nagenoeg perfecte afstelling van Albert Biermann himself.

Vermoedelijk kan je tegen begin 2019 stijlvol genieten van de Hyundai i30 Fastback N. Of wordt het toch i30 Fastback N?

Lees hier onze rijtest met de Hyundai i30 N!
Lees hier onze rijtest met de Hyundai i30 Fastback!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...