Preview: Volkswagen T-Cross SUV (2018)

Preview: Volkswagen T-Cross SUV (2018)De kogel is officieel door de kerk, in het najaar krijgen de Volkswagen T-Roc, Tiguan (Allspace) en Touareg er een kleine broer bij in de vorm van de T-Cross SUV!

Met alreeds een breed gamma aan SUV’s speelt Volkswagen handig in op de sterke interesse voor dergelijke avontuurlijke bolides met een praktische inborst, tegen het einde van het jaar mogen we daar toch nog een nieuweling bijrekenen. Zo krijgen we, zes jaar na de Taigun Concept, een T-Cross productiemodel dat zich onder de T-Roc zal positioneren met een lengte van net iets meer dan 4 meter!

Designmatig zal de Volkswagen T-Cross trouw blijven aan de vormgeving van recente SUV’s uit Wolfsburg. Desondanks zijn compacte buitenafmetingen gaan de Duitsers er prat op dat er binnenin (relatief) voldoende ruimte zal wezen, daarnaast focussen ze ook sterk op veiligheid met (optioneel?) Front Assist en Lane Assist! Inzake motorengamma mogen we gerust kijken naar het aanbod van de Up! en Polo.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...