Video: Jon Olsson heeft een dakloze Mercedes G500 4×4

Video: Jon Olsson heeft een dakloze Mercedes G500 4x4Handig voor in het zonnige Marbella! #YOLO

Jon Olsson begon zijn carrière als professioneel freestyle skiër maar moest wegens blessures een andere bezigheid zoeken. Dat werd ondermeer knappe video’s op Youtube posten, steevast Red Bull promoten en trouwen met de knappe Janni. Daarnaast is de immersympathieke Zweed steevast bezig met het modificeren van (alreeds) krachtige sportwagens! Zijn nieuwste creatie is Lord Hans, een dakloze Mercedes G500 square mét 780 pk!

Zoals steeds verkiest Olsson een zwart/witte camouflagewrap en een krachtig uitlaatsysteem, een houten dek achteraan is dan weer volledig nieuw. Dankzij het vakkundig verwijderen van het dak en het inkorten van het windscherm kan deze Mercedes  perfect in een lage parkeergarage plaatsnemen, blijkbaar een probleem in het zonnige Marbella voor de reguliere G500 4×4 eigenaar. Een dakconstructie is wél niet voorhanden dus moet Jon Olsson hopen dat er geen onverwachte regenbui opduikt..

De vorige wagens van Jon gingen na verloop van tijd bijna allemaal in de verkoop, wie dus zin heeft in een unieke beachcruiser kan alvast een goed bod doorgeven.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...