Spyshots: BMW 3-Reeks Touring G21 (2019)

Spyshots: BMW 3-Reeks Touring G21 (2019)De eerste prototypes van de nieuwe generatie BMW 3-Reeks Touring maken alvast hun opwachting!

De Duitse premiumconstructeur uit München werkt hard aan een opvolger voor de huidige 3-Reeks. Normaliter verschijnt de nieuwe Drie in berlinevorm (G20) op het Autosalon van Parijs in oktober, om het commerciële succes direct te optimaliseren verwachten we snel een onthulling van de praktische 3-Reeks Touring (G21). De prototypes daarvan rijden intussen de nodige testkilometers bijeen om eventuele problemen op te sporen, visueel plant BMW alvast geen ingrijpende wijzigingen.

Het CLAR platform deelt de toekomstige 3-Reeks alvast met de 5-Reeks en 7-Reeks waardoor de focus nog steeds op een licht doch stijl geheel. Inzake motoren mag je allerhande uitvoeringen verwachten, van superzuinig tot superkrachtig! Inzake rijhulpmiddelen, connectiviteit en gadgets haalt BMW ongetwijfeld alles uit de kast om een gepast antwoord te bieden op de Mercedes C-Klasse Break en Audi A4 Avant die beiden in het nieuw zitten!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...