Video: Aftermovie Gumball 3000 – POG (2017)

Video: Aftermovie Gumball 3000 - POG (2017)It’s Gumball baby!

Dit jaar viert het geniale (doch eigenzinnige) Gumball 3000 concept haar 20ste verjaardag met een speciale editie van Londen naar Tokyo tussen 4 en 12 augustus. In ruil voor ettelijke duizenden euro’s (50.000 euro startgeld) mag je, indien je voorzien bent van een blitse bolide, mee op rondrit met internationale artiesten, miljonairs en gelijkgezinden! Snel rijden en veel feesten hoort bij de Gumball 3000 net zoals véél politiecontroles en het grote enthousiasme van omstaanders wanneer het circuit de stad aandoet.

Behalve het excentrieke en het avontuurlijke biedt deze rally (not a race!) de unieke mogelijkheid om diverse mensen te ontmoeten, zo getuige de aftermovie van POG die vorig jaar van de partij was tussen Riga en Mykonos.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...