Officieel: Audi A4 Berline en A4 Avant facelift (2018)

Officieel: A4 Berline en A4 Avant facelift (2018)Audi voorziet de A4 Berline en A4 Avant van een (kleine) opfrisbeurt én een superdynamisch S-Line Competition uitrustingspakket!

De Duitse (premium)merken houden de visuele wijzingen van hun mainstream modellen vaak tot een minimum beperkt, Audi doet het mogelijks nog conservatiever bij de opfrisbeurt van haar A4 Berline en praktische A4 Avant evenknie. Zelf verkiezen ze dan ook de term “nieuw modeljaar” wat de lading beter, de premium middenklassers uit Ingolstadt zijn dan ook nog maar drie jaar op de markt.

De vernieuwde Audi A4 blijf trouw aan de gekende Single Frame Grille en strakke lichtblokken, de bumpers zijn wel ietwat hertekend en komen hoekiger voor de dag. De vernieuwde achterbumper laat de ronde uitlaatmonden voor wat het is en rekent steevast op trapeziumvormige exemplaren. De velgen (16″ tot 19″) kregen eveneens een nieuwe look.

Na de TT en Q3 komt de Audi A4 Berline en A4 Avant nu ook met een S Line Competition uitvoering. Het pakket omvat een hele reeks typerende features zoals de voorbumperlip en de beschermstrip tegen steenslag in Selenite Silver, een RS-achterspoiler en de nieuwe koetswerkkleur Turboblauw. Het merklogo met de vier ringen onderaan de achterdeuren is, afhankelijk van de gekozen koetswerkkleur, in het zilver of zwart gelakt. Verder pakt dit uitrustingspakket uit met sportieve elementen zoals 19″ Audi Sport-velgen, rode remklauwen, een sportophanging en LED koplampen. Binnenin krijg je hier onder meer koolstofvezel RS-inzetstukken, een multifunctioneel stuur met drie spaken en zwarte sportzetels met (gedeeltelijke) lederafwerking

In de loop van de zomer start de voorverkoop van de vernieuwde Audi A4 Berline en de A4 Avant (modeljaar 2019) aan een nog ongedefinieerde vanafprijs.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...