Spyshots: McLaren 600LT (2018)

Spyshots: McLaren 600LT (2018)Krijgen we een nieuw topmodel (met 600 pk) binnen het McLaren Sport Series gamma?

McLaren hield zich de voorbije maanden/jaren voornamelijk bezig met de kleppers van het (relatief nieuwe) gamma met de Senna als laatste (indrukwekkende!) wapenfeit. Binnen het Sport Series aanbod vinden we de 540C Coupé en 570S Coupé / 570S Spider terug en als alles goed loopt zal de Britse sportwagenbouwer op het aankomende Goodwood Festival of Speed (12-15 juli 2018) de overtreffende 600LT presenteren.

Net zoals bij de begeerde 675LT – die zowel als Coupé als Spider verscheen – gaan we er vanuit dat de 600 in de benaming (nog niet 100% officieel) wijst naar het vermogen. Die 600 pk komt van de bestaande 3.8-liter V8 die dankzij een betere afstelling nog krachtiger doch efficiënter voor de dag kan komen.

Naast een doordacht dieet zou de aankomende (aanstormende?) McLaren 600LT Coupé vertrouwen op een vaste spoiler, scherpere neus en lichtgewicht velgen. Alle details volgen midden juli!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...