Ford en Volkswagen gaan samenwerken

Ford en Volkswagen gaan samenwerkenMet een klassieke Memorandum of Understanding geven Ford en Volkswagen aan dat ze wel oren hebben naar een eventuele samenwerking.

Ford en Volkswagen gaan op termijn samenwerking, zo getuige het ondertekenen van een veelbelovende Memorandum of Understanding. Via deze “strategische alliantie” willen beide bedrijven zich versterken en hun eindgebruikers betere producten aanbieden. In mensentaal wil dat vooral zeggen dat ze op deze manier kostenbesparend kunnen werken met het oog op een nieuwe reeks bedrijfsvoertuigen. Of er ooit een Focus komt met Golf-genen of een Polo met Fiesta (ST) invloeden moet de toekomst uitwijzen!

Bij eerdere soortgelijke samenwerkingsakkoorden gingen autoconstructeurs vaak over tot het inkopen van aandelen bij elkaar, momenteel is dat (nog) niet aan de orde voor Ford en Volkswagen.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...