Spyshots: Kia Ceed Proceed (2018)

Spyshots: Kia Ceed Proceed (2018)Werkt Kia dan toch aan een productieversie van de knappe Ceed GT Concept van weleer?

Op het Autosalon van Frankfurt trokt Kia (bijna) alle aandacht naar zich toe met de beeldschone Ceed GT Concept, de vertaling naar de reguliere Ceed en Ceed SW in productietrim was iets teleurstellender rustiger. Maar nu duikt er toch een stevig afgeplakt prototype op met een coupé-achtige lijnenspel, zien we hier de Kia versie van de i30 Fastback?

Met de Stinger GT lieten de Europese Koreanen reeds zien dat ze meer kunnen dan funky crossovers en rationele stadswagens kunnen bouwen. De toevoeging van een Ceed Fastback kan dat serieuze(re) imago uiteraard meehelpen onderbouwen, technisch gezien liggen alle onderdelen er reeds dankzij de innige familieband met Hyundai.

Vermoedelijk weten we meer na het Autosalon van Parijs in oktober.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...