Preview: Jaguar J-Pace SUV (2021)

Preview: Jaguar J-Pace SUV (2021)Na de F-Pace, E-Pace en I-Pace zou het toekomstige SUV gamma bij Jaguar tevens een luxueuze J-Pace omvatten.

De Jaguar F-Pace is al een tijdje onder ons en kreeg recentelijk zelfs nog een krachtige SVR versie, de compacte E-Pace crossover en zuiver elektrische I-Pace staan in 2018 beiden te blinken in de showroom. Maar volgens de geruchten wil Jaguar op termijn nog een SUV, het liefst bovenaan het gamma!

De luxueuze Jaguar J-Pace zou voornamelijk zich richten tot de Porsche Cayenne, Audi Q7 en BMW X5, zowel qua formaat, luxueuze vormgeving, de nodige gadgets en rijhulpmiddelen. Dankzij de innige familieband tussen Jaguar en Land Rover / Range Rover zouden er heel wat synergieën – lees: kostenbesparende maatregelen – mogelijkheid zijn, Head of Design Ian Callum krijgt alvast de taak om op visueel vlak voldoende onderscheidt te maken. (via AC)

Lees hier onze rijtest met de Jaguar F-Pace 2.0d R-Sport!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...