Officieel: Ferrari SP38 Deborah one-off (2018)

Officieel: Ferrari SP38 Deborah one-off (2018)Als je écht speciaal bent voor Ferrari dan maken ze gewoon een unieke creatie zoals deze SP38 Deborah.

Een reguliere Ferrari nieuw kopen is al een gefortuneerde uitdaging, voor wie meer wil dan een V8 model moet al de nodige adelbrieven kunnen voorleggen. Voor een Special Series (zoals de 458 Speciale Aperta, F12 TDF, …) moet je gevraagd worden en dat zal enkel gebeuren als je de nodige Ferrari’s in je garage staan hebt, zo’n LaFerrari of FXX is in theorie onbegonnen werk. Nog exclusiever zijn de unieke one-offs, te herkennen aan de SP (Special Project) in de naamgeving zoals de SP12 EC, SP 275 RW Competizione en SP America.

Nieuweling in deze behoorlijk aantrekkelijk gezelschap is de SP38 Deborah, volgens het internet de grootste vrouwelijke Ferrari fangirl die hiervoor 4 miljoen euro neerlegde. De SP38 Deborah deelt zijn genen met de 488 GTB en heeft dus vermoedelijk 670 pk onder de kap zitten, designmatig werd er inspiratie opgedaan bij de F40.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...