Preview: BMW iNEXT Concept (2018)

Preview: BMW iNEXT Concept (2018)De huidige 7-Reeks moet zich nog niet direct zorgen maken maar op termijn zal de aankomende BMW iNEXT het vlaggenschip uit München worden.

Later dit jaar komt de BMW iNEXT designstudie in vol ornaat, toch wil de Duitse blauw/witte premiumconstructeur ons alvast informeren omtrent haar nieuwste vlaggenschip. Zoals de meeste recente concepten rekent de BMW iNEXT op een 100% elektrische aandrijflijn en ligt de focus op connectiviteit (op alle vlakken) en autonoom rijden (level 3).

De BMW iNEXT Vision Vehicle moet tegen 2021 werkelijkheid worden en zich nog boven de 7-Reeks limousine en X7 SUV gaan positioneren. De iNEXT productie werd reeds toegewezen aan de hoogtechnologische BMW fabriek van Dingolfing waar momenteel de de elektrische BMW i modellen én de 530e en 730e plug-in hybrides in elkaar geschroefd worden. De iNEXT moet een rijbereik van 700 km meekrijgen naast hoogwaardige rijhulpmiddelen en diverse gadgets die een vlaggenschip waardig zijn.

Lees hier onze rijtest met de BMW M760Li xDrive!
Lees hier onze rijtest met de BMW i8 Coupé!
Lees hier onze rijtest met de BMW X5 xDrive40e!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...