Preview: Mercedes A-Klasse Shooting Brake / A-Klasse Coupe (2019)

Preview: Mercedes A-Klasse Shooting Brake / A-Klasse Coupé (2019)Zou Mercedes brood zien in een praktische A-Klasse Shooting Brake of strakgetrokken A-Klasse Coupé?

Met de Aziatische introductie van de A-Klasse Berline heeft Mercedes een nieuwe variant gelanceerd op basis van de compacte A-Klasse hatchback en bijhorend platform. Op termijn volgt er eveneens een technisch gerelateerde CLA-Klasse, GLA-Klasse en B-Klasse maar Das Haus zo nog meer compacte modellen overwegen naast een premium GLB crossover.

Een blitse GLA Coupé zou perfect in dat gedachtegoed passen net zoals een A-Klasse Cabrio, maar wat met een tweedeurs A-Klasse Coupé en/of praktische A-Klasse Shooting Brake?! De kans dat beide versies ooit het daglicht zullen zien is relatief klein maar zeg nooit nooit bij de de honderdjarige autobouwer uit Stuttgart. En met het verlies van de CLA Shooting Brake lijkt zo’n compacte doch praktische A-Klasse nog niet zo onlogisch…

Preview: Mercedes A-Klasse Shooting Brake / A-Klasse Coupé (2019)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...