Preview: BMW M5 Competition Package (2018)

Preview: BMW M5 Competition Package (2018)Zit er nu al iemand te wachten op een 625 pk sterke BMW M5 Competition Package?

De lancering van de nieuwe M5 Berline – mét vierwielaandrijving – ligt nog maar net achter ons en BMW zou alreeds werk maken, aldus de geruchtenmolen en reeds gelekte beelden, van een straffere Competition Package versie. Dat is geen verrassing want de Duitse premiumconstructeur deed dat alreeds met de M2 Coupé en M4 Coupé maar met een geplande lancering in 2018 (Autosalon van Parijs?) is wel snel…

Dat BMW zo snel actie onderneemt met de reeds snelle M5 Berline nog sneller te maken is vermoedelijk aan de Mercedes-AMG E63 S Berline toe te schrijven. Deze heeft namelijk 612 pk ter beschikking en dat is ietwat meer dan de 600 pk waarop de reguliere M5 Berline beroep moet doen. De M5 Competition Package zou 625 pk meekrijgen naast enkele visuele upgrades en vermoedelijke zwarte exterieurdelen.

BMW vraagt minimaal 119.600 euro voor de 600 pk sterke M5 Berline, voor de aankomende aanstormende M5 Berline M5 Competition Package zal je enkele duizenden euro’s meer op tafel moeten leggen!

Preview: BMW M5 Competition Package (2018)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...