Poll: BMW X2 vs Volvo XC40 vs Jaguar E-Pace

Poll: BMW X2 vs Volvo XC40 vs Jaguar E-PaceWelke premium funky crossover geniet jouw voorkeur?

De intense interesse voor SUV’s en crossovers blijft maar duren dus zetten de autoconstructeurs alle middelen in om een zo breed mogelijk gamma te kunnen aanbieden. In het segment van de funky premium crossovers vinden we de bekroonde Volvo XC40, Jaguar E-Pace en de ietwat compactere BMW X2. Onze collega’s van WhatCar verzamelden ze allemaal in het blauw met een 2.0-liter viercilinder diesel, automaat en vierwielaandrijving en ging op zoek naar de beste.

Voor de Belgische markt verwachten we dat het aantal vierwielaangedreven crossovers uiteindelijk lager zal uitvallen dan bij onze buurlanden, zeker bij particulieren spelen de benzinemotoren een steeds grotere rol. Op vlak van de meest toegankelijke prijs wint de Volvo XC40 met 30.400 euro (T3 benzine 156 pk) alvast het pleit in vergelijking met respectievelijk de BMW X2 (vanaf 32.100 euro – sDrive18i 140 pk) en de Jaguar E-Pace (vanaf 36.050 – D150 diesel). Maar bij dergelijke bolides ben je ietwat genoodzaakt om het nodige budget te voorzien inzake personalisatie…

BMW X2 vs Volvo XC40 vs Jaguar E-Pace

View Results

Laden ... Laden ...

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...