Belgische prijs Ford Focus (2018): vanaf 18.900 euro

Officieel: Ford Focus (2018)Je moet hoe dan ook wachten tot september maar wie nu (minimaal) 19.000 euro op tafel legt zal als eerste kunnen genieten van de gloednieuwe generatie Ford Focus!

De nieuwe Ford Focus geniet pas in september van zijn Belgische marktlancering al staan de bestellijnen intussen open. De meest toegankelijke Focus zal de Trend 1.0 EcoBoost 85 pk vijfdeurs worden aan 18.900 euro, dieselen kan vanaf 22.600 euro met de Trend 1.5 TDCi 95 pk. Voor zo’n praktische Focus Clipper (met maximal 1.650 liter bagageruimte) betaal je steevast 1.000 euro meer.

Voor het eerst is ook de Ford Focus beschikbaar in luxueuze Vignale-uitvoering in navolging van de Fiesta, EdgeMondeo, Kuga en S-Max die beschikbaar zal zijn vanaf €28.600 (1.0 EcoBoost 125 pk). Prijzen van de avontuurlijke Focus Active volgen later, net zoals een sportief getint gamma met een ST-Line, ST en RS model!

Je favoriete Ford Store helpt je graag verder met een Focus configuratie op maat, wie liever zelf in de cijfers duikt kan terecht op de website.

Lees hier (bijna) alles omtrent de nieuwe Ford Focus (2018)!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...