Video: Casey Neistat test de Rolls Royce Phantom (2018)

Video: Casey Neistat test de Rolls Royce Phantom (2018)Youtube fenomeen Neistat bekijkt de nieuwste generatie Phantom van dichtbij!

Casey Neistat, één van meer populaire (en tevens grondlegger) Youtubers, kreeg voor zijn Tech Tuesday rubriek de kans om de gloednieuwe Phantom van dichtbij te ontdekken. Dat Meneer Neistat voornamelijk goed is met monteren, acteren en leuke content te brengen mag niet als een verrassing komen, inzake autojournalistiek (en bijhorende kennis) is er wel nog (heel) wat ruimte tot verbetering. Maar content = king!

Deze achtste generatie Rolls Royce Phantom, the pinnacle of luxury and comfort, kan zomaar de jouwe zijn, toch wanneer je minimaal 459.800 euro (vanafprijs) achterlaat bij de Belgische Rolls Royce verdeler in Elsene. Inzake personalisatie kan je extreem ver gaan zolang het budget het allemaal toelaat, daarbij is de Starlight Headliner een must have! Inzake motorisatie blijft het sowieso bij de 6.75-liter V12 met 570 pk en 900 Nm.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...