Alpine Centers openen deuren in Brussel en Antwerpen

Alpine Centers openen deuren in Brussel en AntwerpenMet twee exclusieve verdeelpunten in Antwerpen en Brussel is het Belgische Alpine dealernet operationeel.

Alpine, een sportief (én bijzonder legendarisch) submerk van Renault, werd enkele jaren geleden terug leven in geblazen. Na tientallen concepten kan je vandaag de dag bij gespecialiseerde Alpine Centers terecht om je eigen A110 te configureren, bestellen én in ontvangst te nemen onder het toeziende oog van toegewijde Alpine adviseurs (m/v/x mét talent).

De initiële A110 Première Edition (1.955 stuks) zijn reeds lang de deur uit dus daarvoor moet je niet richting Brussel (Leuvensesteenweg) of Antwerpen (Noorderlaan), voor de Pure en Légende versies ben je ginds weldegelijk welkom. Die eerste legt zijn focus op intens rijplezier (bij voorkeur op bochtige bergwegen) en behoudt de minimalistische, maar hoogwaardige benadering van de Première Edition. Die andere voegt net iets meer comfort(items) toe om de Alpine A110 dagdagelijks bruikbaar te maken.

Beide versies delen dezelfde (lichte!) aluminiumstructuur, centraal gemonteerde 1.8-liter benzinemotor met 252 pk / 320 Nm, gekoppeld aan een DCT-transmissie met natte koppeling en zeven verhoudingen, en een ‘double wishbone’-ophanging voor/achteraan. Goed voor van 0 naar 100 km/u in minder dan 4,5 seconden.

Het prijskaartje zou schommelen tussen 55.000 euro en 60.000 euro, via een speciale app kan je alvast een pre-reservatie maken ter waarde van 2.000 euro.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...